Om
VekterSammenligning.no

Vekterkurs

Til deg som skal ta vekterkurs kan du motta 3 gode tilbud og få hjelp til å komme deg i jobb når du er ferdig utdannet med vekter. 

Ansettelse

Uansett om du har bestilt vekterkurs gjennom vektersammenligning.no eller ikke hjelper vi deg og skaffe jobb som vekter. 

VekterTjeneste

Om du er et firma som leter etter eller skal bytte vektertjeneste kan du benytte portalen og få hjelp til valg av ny leverandør.

Om meg og denne tjenesten

Hei jeg heter Daniel Bjørk og har til nå jobbet som vekter i 13 år. Til daglig jobber jeg nå i mitt eget mediebyrå og har spesialisert meg på IT tjenester til vekterbransjen. Ved siden av å lage nettsider og markedsføring til vekterbransjen er denne tjenesten et verktøy jeg har utviklet for å hjelpe deg som trenger jobb, kurs eller vakthold.

Dersom du er et vekterfirma og ønsker hjelp til å få oppdrag, ansatte eller fler elever til vekterkurs er det bare å slå på tråden.